Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Summer sex tips


Summer sex tips από το Απελπισμένες οικοκυρές τεύχος 1Ο της Μαρίνας Σαβεριάδου
Η μετερεωλογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ο καύσωνας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Αν λοιπόν ζεις στους 40+ και παρόλα αυτά θέλεις να κάμεις σεξ σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές.
Καταρχάς πρέπει να βρεις παρτενέρ που να δεχτεί να σου κάτσει, γιατί η αλήθεια να λέγεται ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού είναι σε μαστουρωμένη κατάσταση και δεν έχει καμιά διάθεση όχι μόνο για ερωτικές δραστηριότητες αλλά ούτε για τις βασικές. Ένα άλλο μικρό ποσοστό του πληθυσμού είναι δρωμένοι, κολλιτσιασμένοι τζαι δεν θέλει να τους τζίσει ούτε η μάνα τους.
Κατά δεύτερο και εάν και εφόσον βρεις παρτενέρ ή δεχτεί ο παρτενέρ σου. Πρέπει να βρεις το κατάλληλο μέρος. Συνιστούμε οποιαδήποτε εγκατάσταση έχει νερό, δηλαδή ντους, μπανιέρα, ένα χαρτζί ματεμένο μεγάλου μεγέθους, πλυντήρια αυτοκινήτων, κλπ. Κάπου εδώ να ενημερώσουμε τους κατοίκους Λιβαδιών ότι ο Πανίκκος ο κασάπης διαθέτει τον θάλαμο του κασαπιού του για απελπισμένα ζευγάρια που δεν έχουν που αλλού να πάνε. Ο σύνδεσμος κρεοπωλών θα συνεισφέρει σύντομα και άλλους θαλάμους κρεοπωλείων για εξυπηρέτηση ζευγαριών σε άλλες επαρχίες. Τα γκέι ζευγάρια μπορούν να πάνε στου «κώλου τα ενιάμερα» μια νέα υπεραγορά στην Λεμεσό, όπου εχει ετοιμαστεί ειδικός χώρος πίσω από τα αλλαντικά.
Αν θέλετε κάτι πιο ειδυλλιακό μπορείτε να πάτε σε κάποια ερημική παραλία με την σύντροφο σας και να κάμετε τα δικά σας μέσα στη δροσιά του κύμματος. Εδώ χρειάζεται ειδική προσοχή γιατί μετά τα δέκα λεπτά η γκόμενα θα συγκάψει. Αν βαριέστε να πάτε σε ερημική παραλία θα πάτε σε μια πιο πολυσύχναστη αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει είτε να περιμένετε να νυχτώσει είτε να πάτε αρκετά βαθιά, έτσι ώστε να με καταλάβει ο κουμπάρος σας ο Πετρής που κάθεται με την ράτσα του τζιαι άφτει σούβλες ότι εσείς κάμνετε λλίο πιο μέσα τα ακατανώμαστα. Η κατάλληλη απόσταση είναι εκεί που είναι η πορτοκαλιές μάππες της ηλεκτρομηχανικής υπηρεσίας και επίσης μπορείτε να δέσετε το πόδι της συντρόφου σας πάνω στη μάππα για να μην την πάρει το κύμα ενώσο την κουτουπώνετε. Αν παρόλα αυτά την πάρει το κύμμα καλέστε αμέσως την ακτοφυλακή.
Αν οι πιο πάνω συμβουλές δεν είναι για εσάς και είσαστε σε μια πιο σοβαρή σχέση η παντρεμένοι πάνω από δεκαετία τότε θα ακολουθήσετε την εξής διαδικασία. Βρίσκετε ένα κοινό χώρο που αρέσει και στους δύο, πχ το σαλόνι. Κάθεστε σε ξεχωριστούς καναπέδες και ανάβετε το κλιματιστικό.  Και τότε εκείνος της λέει «θέλω σε» και εκείνη απαντά «άτε γιε μου ασιχτίρ που δαμέ» και ολοκληρώνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς ιδιαίτερη σωματική προσπάθεια και η σημερινή ερωτική πράξη.

Πάντα δική σας

Μαρίνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Mind games

  Του έστειλε μήνυμα στο κινητό μια φωτογραφία με το σβέρκο της σημαδεμένο, μελανιασμένο, ένα σημάδι όπως τότε, όπως αυτό που της έκανε εκεί...