Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Πέντε λόγοι που πρέπει να κάνετε σεξ με το σύζυγο σας κάθε βράδυ by meg Conley

Πέντε λόγοι που πρέπει να κάνετε σεξ με το σύζυγο σας κάθε βράδυ

Το άρθρο ανήκει στην Meg Conley και το μετέφρασα στα Ελληνικά όσο καλύτερα μπορούσα. Το βρήκα αρκετά έξυπνα γραμμένο. Φυσικά είναι αρκετά μονόπλευρο όμως σε γενικές γραμμές γράφει ενδιαφέρουσες απόψεις. Η συγγραφέας πάντως δεν αναφέρει πουθενά τι γίνεται όταν αντιστρέφονται οι ανάγκες…… θέλει εκείνη αλλά όχι εκείνος …..θα το ψάξω και θα επανέλθω 3005 ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΞ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔY :)
ΜΣ

1. Το να είσαι μητέρα, μια από τις σημαντικότερες εκφράσεις της γυναικείας φύσης, αφήνει μερικές φορές ένα κοριτσίστικο κατάλοιπο στην θηλυκότητα της. Το να είσαι καλυμμένη με βρεφικά σάλια και να προσπαθείς να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες ενός άλλου νεογέννητου πλάσματος μπορεί να σε κάνει κάποια στιγμή να νοιώθεις ότι ανήκεις σε ένα ουδέτερο φύλο. Τις περισσότερες μου μέρες τις περνώ παίζοντας με κούκλες, να καθαρίζω βρεφικές τροφές από τα ρούχα μου, να αλλάζω πάνες, να σκουπίζω μύξες πάνω από τα ρούχα μου, να πηγαίνω στο πάρκο και να σκουπίζω εκείνο το ένας Θεός ξέρει τι είναι πάνω από τα ρούχα μου. Μετά μπαίνω στην αγκαλιά του άντρα μου και όλα κάπως επαναφέρονται και θυμάμαι ποια είμαι πριν συνειδητοποιήσω ότι είχα ξεχάσει. Ναι, είμαι η μαγείρισσα, η καθαρίστρια, και αυτή που σκουπίζει όλα εκείνα τα αηδιαστικά πράγματα. Όμως, είμαι κάτι περισσότερο, κάτι υπέροχο και εντελώς ξεχωριστό από τους άλλους μου ρόλους. Είμαι Γυναίκα. Και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είμαι καταπληκτική και στο φίλημα. Είναι υπέροχο πράγμα να βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα από το άγγιγμα ενός άλλου.
2. Αν θέλεις τον σύζυγο σου να συμπεριφέρεται σαν άντρας, χρειάζεται να του συμπεριφέρεσαι σαν άντρας. Κράτα τους ρόλους. Και δεν εννοώ τα μεσοαστικά πρότυπα ρόλων του 1950. Οι γυναίκες χρειάζονται πολλά κριτήρια για να νοιώθουν ότι αγαπιούνται. Οι άντρες είναι πιο απλοί. Χρειάζονται τάισμα, να νοιώθουν ότι εκτιμούνται και χρειάζονται να κάνουν σεξ. Αυτά. Αλήθεια, μαγειρέψτε ή παραγγείλτε από έξω αν χρειάζεται μια κάθε τόσο. Πείτε ευχαριστώ για τις πολλές ώρες που πέρασε στη δουλειά με μια αγκαλιά και χαμογελάστε του ενώ μπαίνει στο σπίτι κάθε βράδυ. (ακόμα καλύτερα; Χαμογελάστε ενώ του παραδίδετε τα παιδιά και πηγαίνετε για έναν μακρινό περίπατο, το διάλειμμα που χρειάζεστε) Και για όνομα, αφήστε τον άνθρωπο να σας δει γυμνή. Είναι αξιοθαύμαστο τι μπορεί ένας καλός άντρας να κάνει για μια καλή γυναίκα που τον κάνει να νοιώθει ότι αγαπιέται . Μετά από μερικές εβδομάδες με δείπνο και μπαλαμουτιάσματα θα διερωτάστε γιατί δεν επιμένατε να κάνετε σεξ κάθε βράδυ νωρίτερα. Μιλάμε για μια μικρή επένδυση που αφήνει πολύ μεγάλα κέρδη.
3. Χρειάζεστε ποιοτικό χρόνο οι δυο σας. Θυμάστε εκείνο το αγόρι; Εκείνο που έκανε την καρδιά σας να χοροπηδά και τις παλάμες σας να ιδρώνουν; Αυτό που τηλεφωνούσε όταν περιμένατε να τηλεφωνήσει; Είναι ακόμα εκεί. Πίσω από τα χρόνια λογαριασμών και άγχους, αυτό το χαμογελαστό αγόρι σας αγαπάει ακόμα και χρειάζεται το χαμογελαστό κορίτσι του. Κάθε βράδυ, μετά που κοιμίζετε τα παιδιά, είναι η ευκαιρία να τον βρείτε και πάλι. Μια στιγμή για να θυμίσετε στον εαυτό σας ότι ζείτε μαζί την πιο όμορφη περιπέτεια και δεν υπάρχει κάτι που μαζί δεν μπορείτε να κάνετε.
4. Το σεξ απελευθερώνει το στρες. Δεν ξέρω αν αυτό χρειάζεται περαιτέρω επεξήγηση. Σαν μητέρα τρώω στρες για πρωινό. Οπότε βλέπω μόνο δύο επιλογές η Α) να απελευθερώσω το στρες οδηγώντας γύρω γύρω το βράδυ και να διαλύω γραμματοκιβώτια σε ξένα σπίτια ή Β) μπορεί να επιδοθώ σε ασυδοσίες με τον τύπο που παντρεύτηκα εκείνη τη μια φορά. Εγώ επιλέγω το Β.
5. Είναι τόσο μα τόσο διασκεδαστικό. Σοβαρά όμως. Γιατί βιαζόμαστε τόσο να απαρνηθούμε τα όμορφα πράγματα στη ζωή; Διαβάζουμε με τα παιδιά μας άλγεβρα, χορεύουμε ζούμπα σε κοινή θέα, και βγάζουμε από το κορμί μας τις τρίχες , με τσιμπίδα, μία μία κάθε φορά. Αλλά πες της να κάνει σεξ κάθε βράδυ και σε κοιτάζει με ένα ύφος λες και είσαι τρελός. Οργασμός; Μα κάθε βράδυ; Με τι σου μοιάζω ρε μαλάκα ; Με την νυμφομανή superwoman; Βλέπεις εσύ εδώ καμιά λογική;
Είμαστε αλήθεια τόσο απασχολημένες με τη λάντζα που αρνιούμαστε να συμμετέχουμε σε μια δραστηριότητα που είναι τόσο διασκεδαστική. Προς Θεού, τι ακραίος τρόπος ζωής. Κορίτσια σας πέρασε ποτέ η σκέψη από το μυαλό ότι πρέπει να το απολαμβάνετε γιατί σας αξίζει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Mind games

  Του έστειλε μήνυμα στο κινητό μια φωτογραφία με το σβέρκο της σημαδεμένο, μελανιασμένο, ένα σημάδι όπως τότε, όπως αυτό που της έκανε εκεί...