επειδή αποφάσισα to eat ορίστε και ο σωστός τρόπος για να φαγωθεί μια φλαούνα * ξεχάστε εκείνες τις λεπτοκομμένες φέτες που σας σερβίρουν και είναι σαν ακτινογραφία * η φλαούνα δεν πρέπει να μοιράζεται με κανέναν * λοιπόν
διαλέγεις εκείνη που σου γεμίζει περισσότερο το μάτι , δηλαδή είναι πρώτον αναγιούμενη και δεύτερον παχουλή στις γωνιές , το ζυμάρι δηλαδή
κάμνεις ένα νέσκαφε χογλαστό να αχνίζει και το τοποθετείς δίπλα στη φλαούνα, τους δίνεις λίγο χρόνο να γνωριστούν
σβήνεις τα φώτα , διώχνεις τα παιδιά , ανάβεις ένα κερί, εκτός αν είναι στο τραπέζι το κερί από την Ανάσταση, και κάθεσαι στο τραπέζι One 2 one
συστήνεσαι στην φλαούνα
την κόβεις σε τέσσερα κομμάτια, προσέχοντας πάντα τις γωνιές !
βουτάς κομμάτι κομμάτι στον καφέ, βρέχοντας το τυρί το ζυμάρι, και τρως το βρεγμένο κομμάτι με τον καφέ να τρέχει στο στόμα σου
εκείνη την τελευταία γωνιά την κρατάς λίγο περισσότερο στο χέρι σου
η απόλαυση τελειώνει :( ο καφές κρυώνει αλλά η εμπειρία ήταν αξέχαστη :) γιατί μια φλαούνα είναι αρκετή, αλλά δεν μοιράζεται :)
και από χρόνου
διαλέγεις εκείνη που σου γεμίζει περισσότερο το μάτι , δηλαδή είναι πρώτον αναγιούμενη και δεύτερον παχουλή στις γωνιές , το ζυμάρι δηλαδή
κάμνεις ένα νέσκαφε χογλαστό να αχνίζει και το τοποθετείς δίπλα στη φλαούνα, τους δίνεις λίγο χρόνο να γνωριστούν
σβήνεις τα φώτα , διώχνεις τα παιδιά , ανάβεις ένα κερί, εκτός αν είναι στο τραπέζι το κερί από την Ανάσταση, και κάθεσαι στο τραπέζι One 2 one
συστήνεσαι στην φλαούνα
την κόβεις σε τέσσερα κομμάτια, προσέχοντας πάντα τις γωνιές !
βουτάς κομμάτι κομμάτι στον καφέ, βρέχοντας το τυρί το ζυμάρι, και τρως το βρεγμένο κομμάτι με τον καφέ να τρέχει στο στόμα σου
εκείνη την τελευταία γωνιά την κρατάς λίγο περισσότερο στο χέρι σου
η απόλαυση τελειώνει :( ο καφές κρυώνει αλλά η εμπειρία ήταν αξέχαστη :) γιατί μια φλαούνα είναι αρκετή, αλλά δεν μοιράζεται :)
και από χρόνου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου