moctober1976@gmail.com

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

ΓΥΝΑΙΚΑ

Η γυναίκα
Η γυναίκα μεγαλώνει με παραμύθια και πρότυπα.
Μέσα από τα παραμύθια μαθαίνει ότι μια μέρα θα έρθει ο πρίγκηπας με το άσπρο άλογο για να την κάνει βασίλισσα και ότι για να την διαλέξει πρέπει να είναι η πιο όμορφη από όλες τις άλλες και να φοράει δεκάποντα.
Τα πρότυπα της είναι η κούκλα BARBIE που είναι η μόνη παιδική κουκλα με βυζί 3C και κώλο πιο στητό από της Λόπεζ και  έχει σύντροφο τον ΚΕΝ που έχει πουλί αλλά όχι μπαλάκια.
Τελοσπάντων ντύνει και ξεντύνει την κουκλίτσα της που έχει ασορτί παπουτσάκια και τσαντούλες και σάλια και ένα σπίτι με ανσανσέρ και ένα σκυλάκι κανίς με φιογκάκι. 
Μεγαλώνει  βλέποντας στα περιοδικά και στην τηλεόραση να παρελαύνουν γυμνές και ημίγυμνες καλλονές και σιγά σιγά εμπεδώνεται στο μυαλό της ότι για να έχει αξία μια γυναίκα πρέπει να είναι κάτι μεταξύ του αρχικού της προτύπου της barbie αλλά χωρίς τον Κεν και το σκυλί.
Δυστυχώς όμως δεν γενιούνται όλες καλλονές ούτε άνω του 1,70, ούτε με τέλειες αναλογίες, ούτε με τέλεια χαραχτηριστικά.
Οπότε δεν νοιώθει αντάξια. Το αποτέλεσμα είναι από την εφηβεία και μετά το κορίτσι και μετέπειτα γυναίκα να σπαταλάει μεγάλο μέρος της ζωής της, των χρημάτων της, της ενέργειας της  και της ψυχολογίας της για να προσπαθεί, με κάθε μέσο, να πλησιάσει στην τέλεια εικόνα που τα μέσα επιβάλλουν η οποία στις πλείστες φορές είναι αποτέλεσμα ενός πολύ καλού Photoshop.
Αφού προσπαθήσει να φτιάξει την εικόνα της τότε έρχεται και η σειρά του πρίγκηπα ο οποίος θα συνεισφέρει οικονομικά στην διατήρηση της εικόνας της πριγκίπισσας του.
Αυτά για την εικόνα, προχωρούμε στην συμπεριφορά
Η γυναίκα λόγω των πιο πάνω που είπαμε έχει μεγάλη ανασφάλεια. Πάντα κοιτάζει γύρω της αν υπάρχει κάποια ομορφότερη, ψηλότερη και ειδικά αν κοιτάζει ο πρίγκηπας καμιά άλλη ο οποίος κινδυνεύει με αποκεφαλισμό αν το βλέμμα του λοξοδρομήσει.
Η γυναίκα κατά τις εξόδους της κρατά πάντα τον πρίγκηπα της από το μπράτσο γιατί  αυτό στον μυστικό γυναικείο κώδικα σημαίνει «μην πλησιάζετε». 
Όταν δε κάτσουν στο καφέ ή στο εστιατόριο θα φροντίσει να έχει πάντα άμεση οπτική επαφή σε αχτίνα τριάντα μέτρων γύρων από με τον «πρίγκηπα» της και θα σκανάρει όπως το ραντάρ, για να ελέγχει αν τον βλέπουν ή αν βλέπει αυτός κάποια άλλη. 
Αν το ραντάρ εντοπίσει κάτι που θα την ενοχλήσει δε θα κάνει σκηνή φυσικά, θα πάρει με απόλυτη φυσικότητα και ηρεμία το φραπέ της, αλλά θα μασά το καλαμάκι  βλέποντας τον στα μάτια κάνοντας τον να χλωμιάσει και να ξεροκαταπίνει ξέροντας ο άμοιρος τι τον περιμένει.
Η γυναίκα είναι ανήκει στα ανώτερα θηλαστικά και είναι είδος μονογαμικό. Η γυναίκα ζηλεύει και όταν ζηλεύει είναι η χειρότερη θύελλα, καταιγίδα και τσουνάμι μαζί.
Είτε φταίει είτε δεν φταίει ο πρίγκηπας θα πληρώσει τη νύφη πολύ ακριβά. Συμβουλή μου. Μην της πείτε ποτέ ατάκες του τύπου
"αγάπη μου μα έβαλες λίγο βάρος" (εφαες την)
"μα είδες πόσο ομόρφησεν η κουμέρα" (Έφαες την άσσιημα)
"μα άλλαξε χτένισμα η φίλη σου" (είσαι ποσπασμένος)
Γενικά μην λέτε οτιδήποτε καλό για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα εκτός αν είναι η μάνα της και αν θέλετε την ησυχία σας μην κάνετε οποιαδήποτε κριτική στην ίδια αν δεν συμβουλευτείτε οδηγό βοήθειας.
Η γυναίκα μια φορά το μήνα περιμένει περίοδο κι αυτό ονομάζεται κύκλος γιατί μέχρι να τελειώσει ξαναέρχεται και κατά την περίοδο αυτή έχει τα νεύρα της και γίνεται πιο επικίνδυνη από τη Μοσάντ και την ΚαΓκεΜπέ  μαζί.
Εστω κι Εάν δεν της έχετε πει ή κάνει κάτι κακό σήμερα ή χτες, θα ψάξει καλά το εγκεφαλικό της αρχείο και θα ανασύρει ότι έχετε πει και κάνει κατά την τελευταία δεκαετία και θα θυμηθεί κάτι που την έχει θίξει. Θα τα πάρει μαζί σας για όσα κάνατε, θα σας τα ψάλλει, μετά θα κλάψει για ώρα και μετά θα σου πει συγνώμη αγάπη μου , μόλις είδα περίοδο και πονώ πολύ. Φέρνεις μου ένα Panadol;
Γυναίκες !!
Κάποιες μαγειρεύουν. Μερικές  δεν μαγειρεύουν. Κουβαλάνε ταπεράκια από τη μαμά και την πεθερά και την Παρασκευή παραγγέλουν take-away.  Αυτές που μαγειρεύουν αρνούνται  οποιαδήποτε κριτική για το μαγείρεμα τους,  γιατί θεωρούν ότι το φαί τους είναι τέλειο και γι αυτό μην τολμήσεις να το συγκρίνεις με της μάνα σου, είναι άξιες να το πετάξουν όλο και να σε αφήσουν νηστικό.
Τα πρώτα χρόνια θα ζηλεύει γιατί πας κανένα μεσημέρι να φας στη μάνα σου  και τα επόμενα θα σε στέλλει στη μάνα σου γιατί τα κουπέπια της Μαρούλλας είναι καλύτερα και φέρε και λίγα για κείνη.
Γυναίκες
Μεγάλο ποσοστό γυναικών χρησιμοποιούν το σεξ ως μοχλό πίεσης για τον άντρα τους. Αν τους έχει φταίξει θα πουν από μέσα τους η ευθέως. «τώρα να δεις θα κάνεις ένα μήνα να» Αν θέλει όμως κάτι εκείνη, θα λουστεί, θα αρωματιστεί θα ανάψει κεράκια, θα περιποιηθεί δεόντως τον πρίγκηπα και δύο λεπτά πριν αποκοιμηθεί θα του πει με γλυκιά φωνή «αγάπη μου, θέλω να μου πάρεις ένα τηλέφωνο» και τότε αυτός θα της πει «εντάξει αγάπη μου» για να γλυτώσει τη φασαρία και να κοιμηθεί ήσυχος γιατί ως γνωστόν μετά το σεξ ο άντρας νυστάζει.
Το κεφάλαιο γυναίκα είναι ανεξάντλητο και ίσως επανέλθω αλλά όσο χιουμοριστικά και αν παρουσίασα το θέμα βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η γυναίκα έχει εξουσία και ξέρει πώς και πότε θα την χρησιμοποιήσει . Θα κλείσω παραθέτοντας αυτό που διάβασα σε ένα βιβλίο πριν χρόνια και είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα.
Το δυνατό φύλο
Γίνεται αδύναμο φύλο
Λόγω αυτής της αδυναμίας του
Για το αδύναμο φύλο
ΜΣ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου