Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΧΙΟΝΑΤΗ

ΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ
Προς
Μεγαλειότατη
Χιονάτη
Αγαπητή μεγαλειότατη
Έχω μόλις παραλάβει την επιστολή σας και σας απαντώ πάραυτα, προτού όμως σας απαντήσω σας ενημερώνω ότι η περιστέρα σας είναι καλά στην υγεία, την έχουμε ταίσει φρέσκο σιτάρι και μόλις ξεκουραστεί και είναι έτοιμη για το ταξίδι της επιστροφής θα σας φέρει την απάντηση μου.
Λοιπόν σας ευχαριστώ που με έχετε εμπιστευτεί με τον πρόβλημα σας και ελπίζω η απάντηση μου να σας βοηθήσει αν όχι να το επιλύσετε τουλάχιστον να βρείτε κάποιες εναλλακτικές.
Μου εξομολογείστε στην επιστολή σας ότι ο σύζυγος σας δεν επισκέπτεται πια το δικό σας υπνοδωμάτιο. Αχ γλυκό μου και αθώο κορίτσι, αν ξέρατε μόνο, πόσες επιστολές έχω παραλάβει από βασίλισσες και πριγκίπισσες που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Το θέμα αν και αντιλαμβάνομαι είναι επώδυνο, λόγω του συναισθηματικού μέρους, είναι σχετικά απλό.
Έχετε όλες διδαχτεί από μικρά κοριτσάκια ότι το καθήκον σας είναι να παντρευτείτε τον πρίγκιπα , που θα έρθει με το άσπρο άλογο, και ονειρεύεστε εκείνη τη μέρα που θα ντυθείτε με το λευκό σας νυφικό, θα κατεβείτε από την λευκή άμαξα και θα τον παντρευτείτε. Δεν σας είπαν όμως ότι αυτό που θα ακολουθήσει δεν είναι το ζήσαν αυτοί καλά αλλά ζήσαν αυτοί λευκά. Ναι χρυσή μου λευκά. Και δεν εννοώ τα χιονισμένα τοπία. Είναι καθήκον μου να σε ενημερώσω ότι ο λόγος που ο πρίγκιπας δεν επισκέπτεται τα βράδια το υπνοδωμάτιο σας, δεν έχει να κάνει με την ομορφιά σας η οποία όλοι ξέρουμε ότι είναι απαράμιλλη. Αυτό που έχει συμβεί είναι ο γάμος. Ναι ο γάμος. Η καθημερινότητα, η ρουτίνα.
Και κάτι άλλο χρυσή μου. από ότι μου έχεις πει ο πρίγκιπας είναι Λέων στο ζώδιο. Δυο φορές βασιλιάς δηλαδή και εσύ γλυκούλα μου ένα ψαράκια που θέλει το χάδι του, τα όμορφα λογάκια και το παραμύθι του να χει καλό τέλος. Ξέρω ξέρω, σε σύγχυσα αλλά και Λέων να μην ήταν δεν βρίσκεις πολλούς πρίγκιπες που να μην πηδάνε ολόκληρο το βασίλειο στη διάρκεια της θητείας τους. Πάει με το επάγγελμα βλέπεις.
Ξέρω ξέρω, ήρθε σε έσωσε, και με ένα φιλί ξαναζωντάνεψες εκεί που σε είχαν τελειωμένη οι νάνοι και σε μοιρολογούσαν βλέποντας σε μέσα στο γυάλινο φέρετρο. Ε, να που όμως ένα φιλί δεν είναι αρκετό για να ζήσεις ευτυχισμένος μια ζωή. ξέρω, ξέρω, ήσουν σε πλήρη σύγχυση μετά και από την τελευταία απόπειρα δολοφονίας από τη μητριά σου και ήθελες και εσύ να νιώσεις λίγη ασφάλεια. Ας το παραδεχτούμε όμως μεγαλειότατη, ένας βασιλικός γάμος με έναν όμορφο πρίγκιπα δεν είναι εύκολο να το αρνηθείς.
Επί τη ευκαιρία θα σου πω και κάτι άλλο. η μητριά σου, ξέρεις, δεν ήταν καθόλου κακός άνθρωπος. Η ιστορία της ήταν κάπως όπως τη δική σου, παντρεύτηκε τον πατέρα σου, δελεασμένη από τα πλούτη και τη δόξα, αλλά το μόνο που εισέπραξε ήταν η αδιαφορία του και πέρασε και αυτή πολλές νύχτες να κλαίει μονάχη στα σεντόνια της. μου έστειλε και εκείνη ένα γράμμα πριν χρόνια απελπισμένη και δυστυχισμένη (κάπου εδώ το έχω φυλάξει) και προσπάθησα να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Αυτός που έκανε τη ζημιά όμως ήταν εκείνος ο μαλάκας ο καθρέφτης. Οκ εκείνη είχε περάσει τα τριάντα, εσύ ήσουν δεκαπέντε χρονών κορίτσι, σαφώς και ήσουν ομορφότερη, αλλά είναι ανάγκη να ανοίξεις το στόμα σου και να το πεις ρε βλάκα? Παίζεις έτσι με τη ψυχολογία μιας γυναίκας που είναι σε απόγνωση? Γιατί η αλήθεια είναι γλυκιά μου Χιονάτη δεν έχει πιο δυστυχισμένη γυναίκα που είναι στην κορυφή ολόκληρου βασιλείου αλλά δεν ανεβαίνει ποτέ στο βασιλιά.
Μεταξύ μας είχε κάθε ευκαιρία να ευτυχήσεις και αυτό αν έμενες με τους εφτά νάνους. Γιατί εφτά εκείνοι (και έχεις ακούσει και τις φήμες για τους κοντούς), μια εσύ, κάποιος θα σε βόλευε κάθε βράδυ. Ξέρω, ξέρω, είχες να μαγειρεύεις, να τους πλένεις, και τα ψυχολογικά σκαμπανευάσματα του γκρινιάρη (παρθένος στο ζώδιο) αλλά αυτά θα ήταν ένα μηδαμινό κόστος μπροστά στις ευχάριστες νύχτες που θα περνούσες με τα παιδιά και απ’ ότι έχω μάθει περιλάμβανε και ένα σκορπιό η εφτάδα, οπότε και άλλοι έξι να μην υπήρχαν, ήταν αρκετός.
Τελοσπάντων ότι έγινε έγινε, τώρα πως λύνεται το πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιες λύσεις που θα σου προτείνω, επιλέγεις και πράττεις αναλόγως.
Η πρώτη είναι να σπάσεις λίγο τα ταμπού και να αναλάβεις την πρωτοβουλία. Τι εννοώ, βρες ένα πιο σέξυ νυχτικό, βγάλε τον στενό κορσέ και φέρε κρασί, μπόλικο κρασί. Μετά κάλεσε τον στο δωμάτιο και προχώρα στο βασιλικό μέλος. Για περισσότερα ρώτησε στην κουζίνα, αν είναι κάνε και πρακτική εξάσκηση να μάθεις καλά πώς να περιποιείσαι τη βασιλική κεφαλή και δεν εννοώ εκείνη που έχει απάνω το στέμμα.
Αν δεν σου κάτσει, συγνώμη, αν δεν συνουσιαστείτε, τότε δύο είναι οι πιθανότητες. Ο λεγάμενος να είναι γκέι (αυτά συμβαίνουν όταν παντρεύεται αδελφός την αδελφή αλλά γεννούν παιδί που μοιάζει δε στον αδελφό αλλά είναι αδελφή) ή να έχει ξεσκιστεί στα μαγειρεία με καμιά πλύστρα, που ως γνωστός σκυμμένες πάνω από τη σκάφη με τα μεμέ τους να πηγαινοέρχονται ανάβουν και βρεγμένη δάδα ή με κανέναν ιπποκόμο που κι αυτοί καβαλλάνε υπέροχα ότι κινείται.
Σε τοιαύτη περίπτωση εσύ θα ψάξεις εναλλακτικές. Μια από αυτές είναι να προσεγγίσεις και εσύ κανένα ιπποκόμο που δε θα αρνηθεί να σε εξυπηρετήσει , πάντα με διακριτικότητα. Το ίδιο άλλωστε καταλήγουν να κάνουν οι περισσότερες πριγκίπισσες μετά που τρώνε βασιλική πόρτα.
Εάν δεν η πιο πάνω λύση δεν σε εξυπηρετεί ή φοβάσαι ή ντρέπεσαι κόπιασε στο μοναστήρι για ένα μήνα. Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά και να σου λύσω το πρόβλημα σου προσωπικά.
Με απέραντη αγάπη
Στο πρόσωπο σας
Πάτερ Ιούλιος
Υ.Σ. (σας στέλνω ένα μικρό δωράκι το οποίο ελπίζω να ευχαριστήσει τη μεγαλειότητα σας μέχρι την επίλυση του προβλήματος – είναι αρκετά μεγάλο για να αποσταλεί με το ταχυδρομικό περιστέρι θα σας το φέρει σύντομα έμπιστο μου άτομο από το μοναστήρι )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

happy woman's day

Το μήνυμα μου σήμερα, γιορτή της γυναίκας H μάνα , η ηρωίδα, η εργαζόμενη, η κόρη, η φίλη , η υποταγή οι ρόλοι της ; Που είναι ακριβώς η γυν...